Wimperextentions one by one

One by one wimperextensions zijn de natuurlijkste look voor nepwimpers. Er wordt op elk eigen wimperhaartje een extension geplakt. Dit is een los haartje met een vollere aanzet aan de basis die geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde: precies zoals je eigen natuurlijke wimper. Deze zijn er in verschillende lengtes en diktes. We bespreken eerst welke wimpers het beste bij jouw past en wat je verwachtingen zijn. De synthetische wimpers die bij mij gebruikt word zijn gemaakt van polyester met een zijdecoating.

 

 

Wimper cyclus

Je wimpers hebben een bepaalde groeicyclus. De cyclus bestaat uit een uitvalfase, groeifase en rustfase, vervolgens begint het dan weer opnieuw. Deze cyclus verschilt per mens en duurt ongeveer tussen de zes en acht weken. Het is dus niet zo dat al je wimpers uitvallen of beschadigen na het zetten van wimpersextension (die vraag wordt vaak gesteld). Na de cyclus heb je weer nieuwe natuurlijke wimpers.

Verwijderen van de extensions

Wil je stoppen met het dragen van wimperextensions? Laat ze dan verwijderen door een wimperstylist. Die heeft de juiste remover om de extensions los te laten zonder dat je eigen wimpers beschadigen. Het verwijderen van de wimperextensions duurt ongeveer 15 minuten.

Kortere wimpers na wimperextensions?

Na het dragen van wimperextensions kan het zijn dat je wimpers wat korter en brozer zijn geworden. Dit kan jammer genoeg voorkomen. Na het verwijderen van wimperextensions wordt aangeraden om je wimpers genoeg vitaminen te geven zodat ze weer gezond en sterk zijn. Dit kan je doen door een wimperserum aan te schaffen. Er gaan ook geruchten rond dat caster olie en vaseline een beauty tip is voor het verstevigen van de wimpers. 

Maak een afspraak