Ik wil wimperextensions

Het terras weer komt eraan! Lekker zonnen in je achtertuin of alvast de zonvakantie boeken voor de zomer. Dat betekent dat wij als vrouwen er stralend uit willen zien zonder dat we veel make-up op hebben. Willen zwemmen zonder dat we er uit zien als een panda en elke ochtend opstaan met lange volle wimpers. Doei mascara en hallo wimperextensions!

 

Maar wat is dat nou precies wimperextensions? In deze blog kan je alles lezen over wimperextensions. De voor en nadelen én ja nadelen zijn er ook. Maar vooral de voordelen zijn erg fantastisch!

 

Wimperextensions is een verlenging en een verdikking van je eigen natuurlijke wimpers. Op elke wimper worden er wimperextensions geplaatst en bevestigd door middel van tweezers en speciale wimper lijm. De wimpers worden nooit op de huid of op de wimperrand geplaatst. 

 

Je hebt wimperextensions, en nu?

Het is even wennen dat je niet meer lekker in je ogen kan wrijven wanneer je heerlijk languit op de bank ligt. Ook zul je tijdens het slapen merken dat je niet met je oog half in je kussen kan liggen. Je zult heel zorgvuldig met je nieuwe wimpers moeten omgaan. Niet trekken en plukken aan je wimpers. Borstel 2x per dag je wimpers met een speciale wimper borstel. Gebruik geen mascara boven op je eigen extensions tenzij het speciaal voor wimperextensions bedoeld is.  Tijdens het douchen en zwemmen zou je een plakkaat regenval voelen op je wimpers wanneer deze onder water komen te staan! Houd dan ook rekening mee dat je niet overdreven 'wie het langst onder water kan' gaat spelen;).  

 

Tussen alle nadelen door zijn de voordelen toch wel erg in het voordeel moet ik zeggen. Want wie wil er nou niet langere en vollere wimpers?  Een glamour look van s'ochtends tot avonds de hele dag door. Je ogen spreken meer en je hebt geen mascara meer nodig. Kortom je voelt je een stuk zelfverzekerder.  Wimperextensions zijn er in alle maten en diktes. Je kan dus zelf kiezen wat jij wilt! Toch zitten veel mensen met vragen zoals; mijn wimpers worden korter na het plaatsen van de behandeling en mijn wimpers vallen uit! Ik snap na dat jouw eerste keer wimperextensions en een paar wimpers vallen uit dat dit een enorme shock is.  Gelukkig heb ik hier het verlossende antwoord.

Net als bij je hoofdhaar, hebben ook de wimpers een bepaalde groeicyclus. Deze cyclus verschilt per mens, maar duurt ongeveer tussen de zes tot acht weken. Dan heeft een wimperhaar de volledige groeicyclus gehad van de uitvalsfase, groeifase en rustfase (en dan vervolgens weer uitvalsfase etc.). Je hebt per oog ongeveer 200 wimpers vandaar dat een volle set behandeling zo ongeveer tot 2 uur kan duren.  Je verliest per dag zo'n 1 tot 5 wimpers. Dat je wimpers er korter uit zien nadat je de wimpers speciaal hebt laten verwijderen door een wimperstylist kan komen doordat je wimpers afgebroken zijn. Je voelt je erg kaal! Dit komt ook omdat je gewend bent door de verlening van de extensions. Na een week zul je merken dat je wimpers volledig weer zijn hersteld. Het is niet schadelijk voor je wimpers.

De wimpers blijven ongeveer 3 tot 4 weken zitten. Deze periode hangt af van de eigen cyclus van de wimpers en de verzorging van de klant. Zelf raad ik aan om in de 3e week bij te vullen. 

 

Kan iedereen wimperextensions dragen?

In principe kan iedereen wimperextensions dragen. 

Er gelden een aantal uitzonderingen voor mensen die geen extensions kunnen dragen. Namelijk, klanten die zelf geen wimpers hebben. Klanten met broze wimpers en klanten die allergisch zijn voor de bestanddelen die in de bonder zitten. 

 

Zó dit was mijn eerste blog. Omdat er zoveel vragen waren over wimperextensions heb ik dit simpelweg in een blog voor jullie opgesteld.  Ik hoop dat jullie het leuk vonden om het te lezen. Mochten er nog vragen zijn stel ze gerust!

 

X

Homelifestylebeauty

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.